skip to Main Content

Mijn naam is Paul van den Berg, geboren op 11 augustus 1957 te Reuver, Gemeente Beesel.
Ik ben getrouwd met Door en heb een inmiddels volwassen dochter.
Na mijn opleiding MAVO heb ik aan de M E A O gestudeerd.
Vaktechnisch:
1978-1991 Van Huls Grenskantoren – Leidinggevende declarant E.V.O. douanerecht in- en uitvoer.
( beëindigd i.v.m. opengrenzen)
1991-2012 Financieel Adviseur Buitendienst Victoria-Vesta – R.V.S.
(beëindigd i.v.m. beëindiging buitendienst door Overheid opgelegd aan ING)

Jarenlang heb ik de passie gehad, om naast mijn werk als financieel adviseur van Victoria – Vesta – RVS (onderdeel van ING), mensen te mogen begeleiden en helpen daar waar nodig.
Deze passie is heden mijn beroep en volgens mij is er niets mooier dan dat te mogen verwezenlijken.
Door ervaringen, vragen en verhalen van mensen zoals u en ik, is BergOp een begrip geworden in onze hedendaagse maatschappij. Een maatschappij waarin zorgen niet meer weg te denken zijn.

Bijvoorbeeld: Mocht u achterlopen in uw administratie en/ of dreigt u in de problemen te komen? Ik bied u mijn diensten aan, zodat we samen voor en altijd in overleg met u een hanteerbare structuur cq oplossing kunnen bewerkstelligen. Een structuur of oplossing waardoor u weer zorgeloos kunt genieten van de mooie dingen in het leven.
Ook als er iets ingrijpend in uw leven of het leven van uw naasten/dierbaren voorvalt, kan ik u van dienst zijn. Ik kan u adviseren, ondersteunen en begeleiden, zodat u met al uw vragen en zorgen er niet alleen voor staat. Papier- en regelwerk gaat helaas onverhoopt door en moet vaak spoedig gebeuren. Dit terwijl u in dergelijke ingrijpende perioden beter uw tijd en energie in uzelf en aan uw naasten kunt besteden.

Bergop maakt verder gebruik van een unieke manier van dossiervorming in Nederland. Uw dossier is inzichtelijk, beveiligd en digitaal beschikbaar en blijft alléén voor u toegankelijk!!!! Uw situatie blijft strikt geheim. Met ervaring, deskundigheid en betrouwbaarheid kan ik (BergOp) een stuk zorg uit uw handen nemen. Dit zodat u met gerustheid uw regelwerk uit handen kunt geven en bezig kunt zijn met de zaken en emoties waar u op dat moment de meeste behoefte aanheeft,

Juist daarom is er BergOp er voor u, gericht op persoonlijke voor-, tussen- en nazorg! Bergop is met vertrouwen een stuk zorg uit uw handen! Dit is toch het allermooiste wat ik een medemens kan aanbieden!

Back To Top